ثبت‌نام اردو مشهد ۱۴۰۱

۱۸ پاسخ به “ثبت‌نام اردو مشهد ۱۴۰۱”

• تلاش هیئت رهروان شهدا در جهت برگزاری برنامه‌های منظم و با کیفیت و معنوی، در حال انجام است اما با توجه به شرایط دانشگاه در سال اخیر و هزینه‌های بالای برگزاری چنین برنامه‌هایی، فعلا برنامه‌ی مشهد سالانه، برنامه‌ی ماهانه‌ی قم وجمکران در حال پیگیری و برگزاری ست.

1. سلام و وقت بخیر. من دانشجوی ارشدِ دانشگاه پیام نور تهران جنوب هستم. معلم رسمی آموزش پرورش هم هستم. میتونم تو اردوی مشهد دانشگاه امیرکبیر ثبت نام کنم؟🌸

2. ببخشید من قبل از این که توضیحات مبلغ رو ننوشته بودید ثبت نام کردم، میشه چک کنید اسمم هست یا نه؟

• واریز وجه شما انجام شده اما اینکه ثبت نام شما نهایی ست یا در لیست انتظار قرار دارید، اطلاع داده نشده و برای خواهران تعیین لیست نهایی و ذخیره بعد از انجام در کانال اطلاع رسانی می‌شود